Dagelijks te bereiken tussen 08:00 en 17:30!

De #1 partner voor zorg- en onderwijsinstellingen.

 

Maatwerk voor jouw organisatie

Wij gaan aan de slag met jouw wensen en bieden pakketten aan die zorg- en onderwijsmensen echt waarderen.

De pakketten worden mede ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen wij vanuit Zutphen. Vanaf hier bedienen wij heel Nederland!

Door de samenwerking met diverse ateliers van Activion is het ook mogelijk om bijvoorbeeld thee, mokken en robuuste keycords toe te voegen aan het pakket. Dit allemaal door cliënten gemaakt!

Mede hierdoor werk jij als organisatie mee aan Social Return on Investment. 

uniek – verschillende concepten – maatwerk – social return on investment – lokaal – logistieke service – maximale waardering

Social Return on Investment

Kerstpakket op maat hecht een grote waarde aan een inclusieve samenleving. Om hier een kleine bijdrage aan te leveren werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee in het productieproces.

Voor zorg-en onderwijsinstellingen is het ook mogelijk om producten uit de verschillende ateliers van Activion toe te voegen in het pakket, denk bijvoorbeeld aan thee.

Hierdoor is het mogelijk om jullie factuur weg te schrijven onder Social Return On Investment, voor iedereen een #WinWin!

Meer weten? Klik hier voor een nadere toelichting. Ook vertellen we graag telefonisch hoe wij SROI laten terugkomen in ons bedrijf.

Strakke planning

Als zorg- en onderwijsprofessional hoeven wij jou niet te vertellen dat een strakke planning heilig is. 

Daarom beginnen we zo vroeg mogelijk in het jaar met het samenstellen van jullie pakket en leveren wij in December op de afgesproken dag(en) uit!

Spreekt dit jou aan? Neem dan nu gelijk contact op en laten we meeten!

Klaar voor de start?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met je op!

9 + 14 =