Dagelijks te bereiken tussen 08:00 en 17:30!

Waardering door middel van geven

Voor elke werknemer is waardering belangrijk. Het krijgen van een geschenk in welke vorm dan ook, dat is iets waar veel mensen altijd naar uit kijken. Soms wordt een dank je wel altijd uitgesproken, soms zegt lichaamstaal al genoeg. Kerst is veruit het meest populaire geschenkmoment van het jaar voor werkgevers. Het kerstpakket is geroemd en geliefd in Nederland.

Een kerstpakket geven

Traditionele kerstpakketten zijn nog altijd veruit het populairst, een grote doos gevuld met veel producten variërend van food tot non-food. Het draait allemaal om waardering en persoonlijke aandacht. Volgens meerdere onderzoeken blijkt dat een ‘kerstpakket op maat’, waarmee we bedoelen een kerstpakket die in de geest van de ontvanger samengesteld is, positieve impact maakt. Het gaat daarom ook niet altijd over de absolute waarde van het pakket maar juist over het gevoel dat er moeite is gedaan om iets origineels samen te stellen.

 

Vertel jullie verhaal

Door jullie verhaal te vertalen in een kerstpakket neemt het positieve psychologische effect van geven toe. Het is daarom een win-win om de tekst op de kerstkaart te combineren met de inhoud van een pakket. De hersenen van de mens zijn namelijk altijd opzoek naar een causaal verband, hierdoor wordt informatie sneller opgeslagen. Een goed verhaal vertaald in de kerstkaart en het kerstpakket draagt daarom bij aan een langere herinnering aan het kerstpakket, dit zorgt voor een hogere mate van betrokkenheid en loyaliteit.

Gemiste kans

Gelukkig hebben de meeste werkgevers inmiddels wel door dat een simpele bon om via een website je kerstpakket of geschenk uit te zoeken niet echt persoonlijk is en bijdraagt aan maximale waardering. Een gemiste kans, juist nu veel bedrijven kampen met personeelstekorten en waardering en binding van medewerkers belangrijker is dan ooit. Tevens zijn er genoeg oplossingen om ook voor grote organisaties en bedrijven een fysiek cadeau te realiseren zonder dat een bedrijf of organisatie hoeft om te kijken naar de logistieke operatie.

Waardering door middel van geven

Dus, een kerstpakket?

Absoluut! Het effect wat bereikt kan worden met het geven van kerstpakketten is groot. Ga voor een persoonlijk pakket waar moeite in is gestoken, dit wordt gezien en gewaardeerd. Bij kerstpakket op maat helpen we je graag en bieden we een oplossing voor elk kerstpakketten vraagstuk van klein tot groot. Hiermee verras je alle medewerkers op een oprechte manier. Neem contact op en samen met Kerstpakket op Maat geef jij je werknemers de waardering die zij verdienen.