Dagelijks te bereiken tussen 08:00 en 17:30!

Twents kerstpakket

 

Willen jullie als bedrijf of organisatie de aankomende kerst extra uitpakken met het eindejaarsgeschenk? Omdat targets zijn gehaald, groei is gerealiseerd of simpelweg om de werknemers de waardering te geven die zij verdienen? Laat dan het personeel zien dat de extra inzet wordt gewaardeerd en kies voor een verbluffend kerstpakket. Wij leveren maatwerk kerstpakketten compleet samengesteld op basis van de klantwensen. Zo maken we onder andere kerstpakketten gevuld met streekproducten uit verschillende regio’s, waaronder de prachtige streek Twente. Interesse in een Twents kerstpakket gevuld met lokale producten? Neem dan contact met ons op en laat je verrassen door Kerstpakket op Maat.

Kerstpakket streekproducten Twente

Een origineel kerstpakket op maat

Om onze kerstpakketten uniek te maken werken wij veelal samen met lokale bedrijven en producenten. Hierdoor zijn veel producten die wij verwerken in onze pakketten afkomstig van lokale partijen uit Oost-Nederland. Is jullie bedrijf of organisatie gevestigd in de prachtige regio Twente? Dan is er geen beter geschenk dan een prachtig kerstpakket met Twentse streekproducten.

 

Een aantal van onze leveranciers uit de regio Twente zijn, 42Brewery een lokale bierbrouwer met unieke bieren. Esschert Design uit Enschede, een groothandelaar in tuin- en natuurgerelateerde producten. Boosterbox onze leverancier van onder andere kaart- en bordspellen. En tenslotte Ted Sparks een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in geurkaarsen, diffusers en home accessoires. Dit is slechts een klein deel van de lokale partijen waarmee wij jaarlijks samenwerken.

Kerstpakket Twente

Kerstpakket op maat onderscheidt zich van de concurrent met behulp van haar persoonlijke en unieke werkwijze. Wij leveren maatwerk kerstpakketten en hiervoor is persoonlijk contact van essentieel belang. Daarnaast kunnen wij de kerstpakketten op een maatschappelijk verantwoorde wijze verpakken en leveren. Samen met Activion betrekken wij mensen met afstand tot de arbeidsmarkt bij ons productieproces. Hierdoor kunnen wij  bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Benieuwd hoe dit proces in zijn werk gaat? Bekijk dan onze MVO-kerstpakketten voor meer informatie. Enthousiast geworden en interesse in een echt Twents kerstpakket? Neem dan contact met ons op en ontvang vrijblijvend meerdere voorstellen.

 

Een echt Twents pakket aanvragen!

6 + 4 =