Dagelijks te bereiken tussen 08:00 en 17:30!

Streekproducten kerstpakket

 

Een kerstpakket Achterhoek

Kerstpakketopmaat is gevestigd in Zutphen aan de rand van de prachtige Achterhoek. In de Achterhoek houden we van aanpakken en samenwerken. Maar we zijn actief door heel Nederland en kunnen daarom voor elke regio met lokale producten werken. Want zeg nou zelf, producten uit de eigen omgeving zijn een top toevoeging aan het kerstpakket! Doordat veel opdrachtgevers ook uit de regio Salland en Twente komen kunnen we ook hier veel lokale producten vandaan halen.

Maatwerk betekent goed om je heen kijken, waar vinden we originele producten en welke producten van echte ambacht kunnen we toevoegen aan de pakketten? Onze mooie Achterhoek staat bekend om de agrarische omgeving. Deze ambachten laten we graag terugkomen in onze pakketten. Bakkerijen, slagerijen, delicatessewinkels, lifestyle winkels, wijnboeren, bierbrouwerijen, groenteboeren en nog veel meer bedrijven werken met ons samen. In totaal kunnen we producten van zo’n 60 bedrijven uit de achterhoek van voedsel tot tassen, servies en accessoires toevoegen in de pakketten.

Lokale kerstpakketten ‘van onze grond’

Door onze samenwerking met Combigro Helmink uit Zutphen is het mogelijk een breed assortiment van streekproducten aan te bieden. Combigro is al langere tijd bezig met het aanbieden van producten ‘Van Onze Grond’. Bewust, uit de eigen omgeving en kwaliliteit is waar ‘Van Onze Grond’ voor staat!

Streek kerstpakket

Streekproducten zorgen voor herkenbaarheid immers producten komen uit jullie regio. Deze producten zijn vaak van zeer hoge kwaliteit en zorgen voor een unieke twist in het kerstpakket. In combinatie met een geschenk van blijvende waarde ontstaat er een pakket wat door iedereen goed ontvangen wordt!