Dagelijks te bereiken tussen 08:00 en 17:30!

Over ons

Onze missie om de meest originele kerstpakketten van Nederland samen te stellen, daar werken wij elke dag hard voor! Speciaal voor jou, op maat. Een kerstpakket met unieke producten en door unieke mensen verpakt.

Even voorstellen.

Onze enthousiaste onderneming staat onder leiding van de jonge ondernemer Jesse de Vries uit Zutphen. Wij werken dag in dag uit aan de samenstelling van unieke kerstpakketten op maat, het ontwerpen van kerstpakketten voor instellingen en organiseren van kerstmarkten.

Met een hart voor lokaal, regionaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen leveren wij een pakket waar echt alles in zit. Samen met u gaan wij graag de uitdaging aan want wij willen dat iedereen een kestpakket krijgt met waardevolle producten waar een ieder zich gewaardeerd door voelt!

Persoonlijk contact, doen wat je zegt en gedrevenheid zijn kernwoorden die bij ons horen. Samen en vooral voor u regelen wij alles van ontwerp tot levering.

Hoe wij kerstpakketten maken?

1. Neem contact op

Laat je gegevens achter en nog dezelfde dag neemt een van ons contact met je op!

2. Vertel jouw wensen

Tijdens het contactmoment met ons luisteren wij naar jouw wensen en noteren dit grondig.

3. Wij stellen samen

Wij vertalen jouw wensen naar 3 kerstpakket concepten en sturen deze binnen 24 uur op via de mail.

4. Maak je keuze

Na het opsturen maak jij je keuze. Wij nemen contact op voor de administratieve afhandeling en verheugen ons op een mooie samenwerking!

Bekijk ook eens onze blogs

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.