Dagelijks te bereiken tussen 08:00 en 17:30!

Ervaringen

Pleyade 

Ontwerp en leveren van 1850 gepersonaliseerde pakketten voor de dag van de Zorg en levering op 15 locaties op maat.

   

Pleyade 

Ontwerp en leveren van 1850 gepersonaliseerde zomerpakketten volledig op maat en levering op alle locaties. 

 

Salland Electronics 

“In de zomer zijn we gestart met de kerstpakketten. Vanuit kerstpakketopmaat is Jesse bij ons langs gekomen om te luisteren naar ons bedrijfsverhaal. Hij stelde veel vragen om het bedrijf te leren kennen. Hij luisterde daarbij ook goed naar onze wens om de lokale ondernemer erbij te betrekken. Jesse was altijd goed te bereiken, snel in zijn communicatie en erg meedenkend. Een prettig en proactief persoon om mee samen te werken! Uiteindelijk hebben wij al onze medewerkers een mooi en persoonlijk kerstpakket kunnen overhandigen, waarmee we tegelijkertijd ook de lokale ondernemer hebben gesteund. Bedankt Jesse, op naar 2022!”

 Lyanne Zwep, HR-manager 

Schmidt Medica B.V. 

Perfecte service! Alles is altijd snel geregeld en de pakketten worden elke keer weer kant en klaar aangeleverd naar wens. Super!

Nanda Hamer – Management Assistente

Boelsma Projectmanagement & Engineering B.V.

Pakketten zagen er mooi uit en waren professioneel ingepakt. Daarnaast was de Samenwerking met Jesse ook een cadeautje op zich zelf. Erg betrokken en vriendelijk! Dacht ook geheel mee in het proces! We kijken uit naar de volgende samenwerking 👍🏼

Rosalinda Sardo Infirri – Projectleider Boelsma 

Zilt Bikes

Wij zijn erg tevreden de service van Dutch Giving, het contact verliep soepel en de kerstpakketten vielen erg in de smaak echt maatwerk!

Rickard Boersma –  Zilt Bikes 

Bouwbedrijf Enderink 

Dutch Giving heeft voor Bouwbedrijf Enderink de kerstpakketten verzorgd. Super verzorgd met prima service! Ga zo door! 

Gerrit Enderink –  Directeur Bouwbedrijf Enderink 

Eggink Maalderink Garantiemakelaars Zutphen

In december heeft Jesse de Vries ons geholpen met de kerstpakketten voor onze makelaardij. Dat ging allemaal lekker vlot. Jesse dacht goed mee en heeft een mooi pakket voor onze medewerkers samengesteld. Mooi pakket, goede prijs en lekker vlotte service. Top 👍 gedaan!

Hans Nijland – Directeur 

 

    

Herwers Groep

Jesse heeft onze kerstpakketten tot in de puntjes voor ons verzorgd. Ruim van tevoren hadden we samen met voorbeelden de kerstpakketten al samengesteld (ruime keuze aan producten!). Hierdoor is ons verder alles uit handen genomen en zijn de kerstpakketten bij onze 300 medewerkers netjes op tijd geleverd, én verspreid over verschillende locaties. Wij zijn erg blij met het pakket en de goede service, bedankt!

Femke Tilstra – Marketing & Communicatie 

Kadera Zorg 

“Voor onze zorginstelling heeft Kerstpakketopmaat onder leiding van Jesse de kerstpakketten geregeld. Prachtige pakketten en ondanks dat het budget in de zorg relatief laag ligt heeft Jesse er voor gezorgd dat het maximale uit het pakket werd gehaald. Dit in combinatie met SROI maakt dat Kerstpakketopmaat de ideale partner voor zorginstellingen is.”

Hester van Dort, Directie secretaresse 

Aannemersbedrijf Peters B.V.

Jesse hebben wij diverse keren ingeschakeld voor oa zomer pakketten en voor de kerst een alternatief stamppot pakket ivm de Corona maatregelen. Jesse kwam zelf met verrassende en leuke ideeën voor de samenstelling van de pakketten. Door zijn enthousiasme en het goed en tijdig regelen van de gemaakte afspraken kan het niet anders dan dat dit een succes wordt. 

Arno Keurntjes – Directeur Aannemersbedrijf Peters B.V.