Dagelijks te bereiken tussen 08:00 en 17:30!

Een uniek kerstpakket

Een uniek kerstpakket dat past bij jouw bedrijf en wensen? Kerstpakket op Maat gaat graag met en voor jou aan de slag. Dit doen wij al vanaf 30 kerstpakketten. Persoonlijk contact, doen wat je zegt en meedenken past bij ons. Van ontwerp tot levering, wij verzorgen alles rondom de kerstpakketten voor jou!

Een origineel kerstgeschenk personeel 

Door een kerstpakket op maat te geven, toon je maximale waardering aan jouw mensen. Door een grote en originele mix aan producten spreken de pakketten iedereen aan. Kerstpakket op maat voegt producten van blijvende waarde toe maar ook food & dranken  en werkt daarnaast samen met veel lokale leveranciers in elke regio.

Het kerstpakket op maat is daarom ook alleen voor jouw bedrijf en dus exclusief!

Stel je eigen kerstpakket samen

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met je op om gezamenlijk een kerstpakket samen te stellen!

11 + 1 =

Speciale concepten voor organisaties met meer dan 1000 medewerkers

Bij Kerstpakketopmaat ontwerpen we al vanaf 30 stuks jouw ideale kerstpakket op maat. Minder kerstpakketten nodig,  kijk in onze webshop bij de originele kerstpakketten die al zijn samengesteld. Heeft jouw organisatie meer dan 1000 medewerkers? Dan is het ook mogelijk om met  3 verschillende thema’s te werken. Iedereen ontvangt dan ruim van te voren een link om een eigen kerstpakket thema te kiezen, de inhoud van het pakket is echter nog een verrassing. Deze inhoud is van te voren voor jouw organisatie ontworpen en door jou goedgekeurd. Wij krijgen inzichtelijk hoeveel pakketten van elk thema besteld zijn op elke locatie en leveren dit netjes af op de gewenste datum en locatie(s)! We vertellen je hier graag meer over, neem daarom direct contact met ons op! 

Toon waardering met een kerstpakket

Door een uniek pakket te geven zijn positieve reacties gegarandeerd. Ontvangers zien gelijk de moeite die is genomen om een uniek pakket samen te stellen. Een mix van leuke producten gaat zorgen voor een blij en gewaardeerd gevoel want een fysiek kerstpakket is nog altijd het leukst om te ontvangen!