Dagelijks te bereiken tussen 08:00 en 17:30!

Duurzaam kerstpakket

Mountainbike kerstpakket

Een duurzaam eindejaarsgeschenk

Met één van onze duurzame kerstpakketten geef je een kerstpakket in een modern jasje. Persoonlijk, origineel en kwalitatief. Een duurzaam kerstpakket waarvan je zeker weet dat de inhoud ook echt gebruikt wordt. Alle producten hebben een uniek persoonlijk verhaal, maken impact op hun eigen manier en zijn gewoon erg leuk. Hiermee onderscheid je je als werkgever en draag je ook nog eens bij aan een betere wereld. Daarnaast biedt Kerstpakket Op Maat jullie de mogelijkheid om onderdeel te zijn van een maatschappelijk verantwoord project. Wij bieden namelijk te mogelijkheid aan dat jullie duurzame kerstpakketten worden ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ontdek hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Eco kerstpakketten

Een kerstpakket gevuld met goederen die goed zijn voor mens, dier en milieu. Dat klinkt goed maar vinden onze medewerkers dat wel leuk en past het wel bij onze organisatie? Een vraag die ons regelmatig wordt gesteld en die wij begrijpen. Echter betekent het niet dat een ecologisch kerstpakket saai of standaard is. In tegenstelling zelfs je zult verstelt staan hoe leuk, gaaf of lekker onze duurzame producten zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie over een ecologisch kerstpakket. 

Dit jaar een duurzaam kerstpakket

Zijn duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijke en veelbesproken thema’s binnen jullie organisatie. Dan is dit het perfecte moment om dit jaar een duurzaam kerstpakket te geven aan het personeel. Een eindejaarsgeschenk wat aanhaakt op actualiteiten binnen de organisatie en medewerkers de waardering geeft die zij verdienen. Ben je benieuwd naar een de diversiteit van onze duurzame kerstpakketten of ontvang je graag meer informatie omtrent de prijs en mogelijkheden. Aarzel niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen en adviseren je graag bij het samenstellen van het perfecte (duurzame) kerstpakket voor dit jaar. 

Biologisch kerstpakket

Kies voor duurzaamheid

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met je op
om samen een duurzaam kerstpakket samen te stellen!

14 + 1 =