Dagelijks te bereiken tussen 08:00 en 17:30!

Dag van de verpleging cadeau

 

Dag van de zorg geschenk

Ieder jaar op 12 mei worden zorgmedewerkers wereldwijd in het zonnetje gezet. 12 mei is namelijk de internationale dag van de verpleging, ook wel de dag van de zorg genoemd. Op deze dag krijgen zorgmedewerkers en verpleegkundigen de extra waardering die zij verdienen. Waardering dat de zorgmedewerkers dag en nacht klaar staan om zorg te verlenen aan iedereen voor wie dat nodig is. Aan deze erkenning wil (Kerst)pakket Op Maat een steentje bijdragen. Ieder jaar mogen wij zorginstanties en zorginstellingen helpen bij het bedenken van een origineel en leuk cadeau voor de dag van de verpleging.

Attentie dag van
de verpleging

Waarom wordt de dag van de verpleging op 12 mei gevierd? 12 mei is namelijk de geboortedag van Florence Nightingale, een Britse verpleegkundige en tevens grondlegger van de moderne verpleegkunde. Wil jij het zorgpersoneel van jullie organisatie dit jaar extra waardering geven? Neem dan contact met ons op en samen gaan we op zoek naar het perfecte geschenk voor de DVDV 2023.

MVO – Maatwerk – Social return on investment – Ecologisch
Lokaal – Duurzaam – Waardering

Dag van de zorg geschenk

Veel voorkomende geschenken voor de DVDV zijn chocola, snoep en wijn of champagne, leuk en erg lekker. Maar wij van (Kerst)pakket op Maat begrijpen dat het geven van een uniek dag van zorg geschenk extra leuk is. Wat dacht je van een wellness pakket om het personeel wat extra ontspanning te bieden. Of een pakket met lokale producten uit jullie eigen regio. Wij barsten van de leuke en originele ideeën en staan te springen om samen met jullie organisatie een dag van de zorg cadeau samen te stellen.

Waarom kiezen voor
(kerst)pakket op maat?

  • Binnen 24 uur ontvang je drie concepten voor een originele attentie op basis van jullie wensen
  • Kerstpakket Op Maat heeft een uitgebreid aanbod van lokale en duurzame artikelen
  • Wij doen maatschappelijk verantwoord ondernemen en dragen bij aan een
  • Altijd een origineel en op maat gemaakt geschenk
  • Ervaren op het gebied van dag van zorg geschenken
Over Kerstpakket Op Maat

Dag van de zorg cadeau

Je personeel de waardering geven die zij verdienen, dat doe je met een cadeau die indruk maakt. Op welke wijze wij dit doen? Heel simpel door originaliteit en persoonlijkheid te combineren, iets wat onze werkwijze kenmerkt. Wij gaan voor jullie op zoek naar een origineel cadeau en verpakken dit op een persoonlijke wijze. Kies voor (Kerst)pakket Op Maat en geeft dit jaar een Dag van de Zorg cadeau die indruk maakt.

Ontvang gratis meerdere concepten!

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met je op!

2 + 3 =